Het is onze business om die van onze klanten te helpen groeien

Sales procesoptimalisatie is werken aan meer rendement. Dat kunnen we als geen ander. In heel Europa worden wij gevraagd om te presenteren over onze high impact aanpak en uitvoer. Grondig vooronderzoek over wat te optimaliseren, gekoppeld aan kennis van gedrag is zeer succesvol gebleken en deze werkmethode kunnen wij voor jou uitvoeren of het jou leren.

 


 • Sales Strategie

  Oog op de toekomst, actie voor morgen

  Groei en innovatie, duurzaam ondernemen, kostenbesparing en reorganiseren. Dit zijn enkele uitdagingen waar je iedere dag aan werkt.

  Tactische beslissingen moeten verbonden zijn met een strategisch plan gebaseerd op duidelijke doelen. Hoewel reactieve strategieën op korte termijn kunnen werken, het is de langetermijnstrategie die duurzame waarde creëert voor de toekomst.

  Meer informatie
 • Verandermanagement

  Hoe krijg je een organisatie in beweging?

  Verandering is niets nieuws, maar de complexiteit ervan maakt dat het moeilijk is om iedereen dezelfde kant op te laten bewegen. Excellent helpt organisaties – en hun medewerkers – zich aan te passen aan de verandering. Of het processen zijn die geïntegreerd moeten worden in gewenst gedrag, of strategische richting die afhangt van de steun van de stakeholders. Dit doen we middels consulting, coaching en training.

  Meer informatie
 • Leiderschap

  Van wie leren leiders?

  Het is niet overdreven te stellen dat de wereld in een nieuw tijdperk belandt. Netwerkeconomie, duurzaamheidkwesties, globalisering en social media beginnen de hiërarchische structuren en organisatiegrenzen te verdringen.

  Meer informatie
 • Cultuurverandering

  De nieuwe cultuur

  Cultuurverandering is een complex proces. Cultuur is geen vast te omschrijven en te definiëren begrip, maar is evenmin volstrekt ongrijpbaar.

  Cultuur laat zich niet ‘plannen’, maar is het resultaat van een voortdurend proces van interactie en betekenisgeving. Daarnaast is ‘een nieuwe cultuur’ nooit een doel op zich, maar staat ze altijd in dienst van de strategische doelstelling van de organisatie.

  Meer informatie
 • Talentontwikkeling

  Aanleg en passie, ambitie en discipline

  Wij zien talent als een combinatie van aanleg en passie, ambitie en discipline, en de situatie en cultuur waarin je zich bevindt. Talent is zeker te ontwikkelen. Zelfs als je er geen talent voor hebt, baart oefening toch kunst. Maar of het wenselijk is alles te moeten kunnen is nog maar de vraag.

  Meer informatie