Talentontwikkeling

Aanleg en passie, ambitie en discipline

Wij zien talent als een combinatie van aanleg en passie, ambitie en discipline, en de situatie en cultuur waarin je zich bevindt. Talent is zeker te ontwikkelen. Zelfs als je er geen talent voor hebt, baart oefening toch kunst. Maar of het wenselijk is alles te moeten kunnen is nog maar de vraag.


Onderwerpen

Onderwerpen voor talentontwikkelingsprogramma's zijn onder andere stijlen van leidinggeven, vormen van communicatie, visieontwikkeling, commercieel talent ontwikkelen, onderhandelen en overtuigen, adviseren, luisteren en feedback geven, projectmanagement, creativiteit en innovativiteit ontwikkelen, ondernemender denken, presenteren en profileren, vrouwelijk leiderschap ontwikkelen etc. Meestal zijn dit korte trajecten waarin de deelnemers oefenen met nieuw gedrag. Zo leer je ter plekke over jouw kwaliteiten en valkuilen.


Talent

We maken ook programma's waar deelnemers onderzoeken wat hun talenten zijn en hoe ze die kunnen ontwikkelen en benutten binnen de organisatie. Soms is het verstandig te beslissen bepaalde talenten niet te willen ontwikkelen omdat je ze gewoon niet bezit. Uiteindelijk is het benutten van elkaars talenten en zo samen sterk te zijn ook een efficiënte oplossing.

Neem contact met ons op

Excellent biedt verandermanagement consultancy en helpt organisaties bij complexe organisatorische transities door er samen aan te werken. Neem voor meer informatie contact op met onze consultants via onderstaand formulier of bel ons: 055 - 301 53 19.