Optimalisatie

Continue werken aan meer rendement

Sales proces optimalisatie is werken aan meer rendement. Dat kunnen we als geen ander. In heel Europa worden wij gevraagd om te presenteren over onze high impact aanpak en uitvoer. Grondig vooronderzoek over wat te optimaliseren, gekoppeld aan kennis van gedrag is zeer succesvol gebleken en deze werkmethode kunnen wij voor u uitvoeren of het u leren.

 


 • Sales Strategie

  Oog op de toekomst, actie voor morgen

  Groei en innovatie, duurzaam ondernemen, kosten besparing en reorganiseren. Dit zijn enkele uitdagingen waar u iedere dag aan werkt.

  Tactische beslissingen moeten verbonden zijn met een strategisch plan gebaseerd op duidelijke doelen. Hoewel reactieve strategieën op korte termijn kunnen werken, het is de lange termijn strategie die duurzame waarde creëert voor de toekomst.

 • Verandermanagement

  Hoe krijgt u een organisatie in beweging?

  Verandering is niets nieuws, maar de complexiteit ervan maakt dat het moeilijk is om iedereen dezelfde kant op te laten bewegen. Excellent helpt organisaties – en hun medewerkers – zich aan te passen aan de verandering of het processen zijn die geïntegreerd moeten worden in gewenst gedrag, of strategische richting die afhangt van de steun van de stakeholders. Dit doen we middels consulting, coaching en training.

 • Leiderschap

  Van wie leren leiders?

  Het is niet overdreven te stellen dat de wereld in een nieuw tijdperk belandt. Netwerkeconomie, duurzaamheidkwesties, globalisering en social media beginnen de hiërarchische structuren en organisatiegrenzen te verdringen.

 • Cultuurverandering

  De nieuwe cultuur

  Cultuurverandering is een complex proces. Cultuur is geen vast te omschrijven en te definiëren begrip, maar is evenmin volstrekt ongrijpbaar.

  Cultuur laat zich niet ‘plannen’, maar is het resultaat van een voortdurend proces van interactie en betekenisgeving. Daarnaast is ‘een nieuwe cultuur’' nooit een doel op zich, maar staat ze altijd in dienst van de strategische doelstelling van de organisatie.