Onze werkwijze

Onze Werkwijze.K

"Excellent staat al jaren aan de top van beste salestrainingbureaus in Nederland — en dat merk je!"

Ad Evers, Directeur Fyzzio

Voor echte resultaten is verandering in gedrag of proces gewenst. Of dat nu gaat om effectief verkoopgedrag, een betere salesstrategie, kortere leadtimes of meer omzet en marge Excellent past altijd het High Impact-concept toe.

Wij vertalen hiermee jouw doelen door naar concepten die raken. Daarom stellen we je graag 3 vragen:

  1. Welk doel heb je voor ogen? 
  2. Hoe gaan we werken?
  3. Wie is jouw ideale partner in change?

Hoewel we altijd maatwerk leveren, vind je hier 3 hoofdlijnen van samenwerking:

1. Training of consultancy

Excellent komt tijdelijk naast je staan om te kijken hoe je het verkoopresultaat kunt verbeteren. Wat zegt de analyse? Welke interventies zijn nodig en welke methoden gaan we inzetten? Deze interventies kunnen niet alleen sales trainingmanagementtraining en interim commerciële managers zijn, maar ook het ontwikkelen van de Go2Market salesstrategie of salesgaming.

2. Deelneming

Excellent neemt financieel deel in jouw organisatie. Wij gaan de verantwoordelijkheid samen aan. Dat betekent dat wij financiële middelen, vakmanschap en innovaties en jullie de kennis van klant, branche en dienstverlening meenemen. Wij zijn samen aandeelhouder.

3. Interim

Wij vullen een interim vacature in met salesmanagement consultants. Hun kenmerk? Jarenlange ervaring op bijzonder hoog niveau en diepgaande kennis van het werkveld. Daardoor kunnen ze problemen doorgronden en oplossingen realiseren. Dit is de ideale manier om vanuit een lijnfunctie de prestatieverbetering in gang te zetten. In de laatste fase van het verbetertraject ondersteunt en inspireert onze interimmer de nieuwe manager.

--

"Je merkt dat Excellent werkt voor gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland, maar ook voor bedrijven die net als Fyzzio wat kleiner zijn. Of ze werken met ervaren accountmanagers of minder ervaren, geen enkel probleem. Ze helpen graag en goed.

Ze zijn wat mij betreft inderdaad de kortste weg naar verkoopresultaat."

Ad Evers, Directeur Fyzzio

Als je meetbaar resultaat wilt, ander gedrag bij je mensen wilt realiseren en gemotiveerde medewerkers die de training gebruiken als ze terug zijn op hun werkplek, probeer dan Excellent.

Overzicht Volgende

Neem contact met ons op

Neem contact op voor meer informatie over onze oplossingen. Dan bespreken we hoe we voor jou verkoopresultaat gaan boeken. 

Heb je een vraag voor ons?

stuur een e-mail

Onze werkwijze

Profiel

Branche:
Training en consultancy
Aantal werknemers:
30
Website:
Excellent Commerciële Trainingen

Keypoints

  • Effectief retentiebeleid
  • Go2Market strategie
  • Kortere leadtime
  • Meer omzet & marge

Wij leveren

Meer testimonials