Onze Werkwijze.K

Onze werkwijze

Excellent: de kortste weg naar verkoopresultaat.

Ad Evers, Directeur Fyzzio

Voor echte resultaten is verandering in gedrag of proces gewenst. Of dat nu gaat om effectief verkoopgedrag, een betere sales strategie, kortere leadtimes of meer omzet en marge Excellent past altijd het High Impact concept toe.

Wij vertalen hiermee uw doelen door naar concepten die raken. Daarom stellen we u graag 3 vragen:

  1. Welk doel hebt u voor ogen? 
  2. Hoe gaan we werken?
  3. Wie is uw ideale partner in change?

Hoewel we altijd maatwerk leveren, vindt u hier 3 hoofdlijnen van samenwerking:

1. Training of consultancy

Excellent komt tijdelijk naast u staan om te kijken hoe u het verkoopresultaat kunt verbeteren. Wat zegt de analyse? Welke interventies zijn nodig en welke methoden gaan we inzetten? Deze interventies kunnen niet alleen salestrainingmanagement training en sales proces optimalisatie zijn, maar ook het ontwikkelen van de Go2Market sales strategie of sales gaming.

2. Deelneming

Excellent neemt financieel deel in uw organisatie. Wij gaan de verantwoordelijkheid samen aan. Dat betekent dat wij financiële middelen, vakmanschap en innovaties en jullie de kennis van klant, branche en dienstverlening meenemen. Wij zijn samen aandeelhouder.

3. Interim

Wij vullen een interim vacature in met sales management consultants. Hun kenmerk? Jarenlange ervaring op bijzonder hoog niveau en diepgaande kennis van het werkveld. Daardoor kunnen ze problemen doorpronden en oplossingen realiseren. Dit is de ideale manier om vanuit een lijnfunctie de prestatieverbetering in gang te zetten. In de laatste fase van het verbetertraject ondersteunt en inspireert onze interimmer de nieuwe manager.

--

"Je merkt dat Excellent werkt voor gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland, maar ook voor bedrijven die net als Fyzzio wat kleiner zijn. Of ze werken met ervaren accountmanagers of of minder ervaren, geen enkel probleem. Ze helpen graag en goed.

Ze zijn wat mij betreft inderdaad de kortste weg naar verkoopresultaat."

Ad Evers, Directeur Fyzzio

Als u meetbaar resultaat wilt, ander gedrag bij uw mensen wilt realiseren en gemotiveerde medewerkers die de training gebruiken als ze terug zijn op hun werkplek, probeer dan Excellent.