Veel gestelde vragen

  1. Hoe boek ik een training?

  2. Welke trainingen bieden jullie aan?

  3. Wat voor soort training heb ik nodig?

  4. Wat is het verschil tussen een open training en een in-company training?

  5. Is jullie training geschikt voor mijn branche?

  6. Ik kan geen training vinden waar ik interesse in heb. Wat moet ik doen?

  7. Waarin verschillen jullie als een trainingsbedrijf?

  8. Hoe bepalen jullie mijn natuurlijke stijl en die van mijn team?

  9. Welke vaardigheden, talenten en ervaringen hebben jullie trainers?

 


Hoe boek ik een training?

We hebben twee verschillende trainingsopties voor u. We bieden open trainingen, deze is perfect voor u als u alleen of met een collega een training wil volgen. U volgt de training met verschillende mensen vanuit Nederland.

We bieden in-company (in-house) training, als u een groep mensen heeft die dezelfde behoefte hebben en als u wilt dat een training bij u op kantoor komt. Bel ons en vertel uw opleidingswens. Vanuit ons gesprek zullen wij een gedetailleerd voorstel schrijven met een trainingsprogramma en een investeringsoverzicht. U kunt ons bellen op 055 - 301 53 19 of mailen via ons contactformulier.

Back to top


Welke trainingen bieden jullie aan?

Wij zijn een trainingsbureau voor verkooptrainingen en we geven presentatietrainingen. We hebben echter een paar zeer slimme trainingskoppen, dus als u iets heeft wat hier buiten valt, leg het ons voor!

Back to top


Welke training heb ik nodig?

Als u het niet zeker weet, bel ons. We hebben een specifieke scan om het juiste opleidingsplan voor u uit te zoeken. Onze specialisten zullen uw opleidingsbehoefte vertrouwelijk behandelen. Het meest handig is om een open training te volgen bij u in de buurt.

Back to top


Wat is het verschil tussen een open training en een in-company training?

Voor open trainingen, nodigen we maximaal 6 mensen uit vanuit diverse bedrijven. Onze evaluaties zijn buitengewoon goed – mensen zijn erg tevreden over de trainingen. Het voordeel van een open training is dat het goedkoper is als 1 tot 3 van uw mensen getraind willen worden. Het is een mooie netwerk kans en u ontvangt veel inzichten over bedrijven die u tot klant wilt maken.

In-company training is efficient wanneer u 4 of meer mensen wilt trainen. In-company training is geen standaad training, maar iedere training wordt op maat gemaakt voor uw situatie, uw markt specifiek gericht op uw mensen.

Back to top


Is uw training geschikt voor mijn branche?

Onze trainingen zijn geschikt gemaakt voor alle branches in Nederland, voor kleinere startende ondernemingen tot multinationals zoals Shell. We trainen op alle lagen van overheidsinstellingen en hebben speciale tarieven voor non-profit organisaties.

Klik hier om onze klanten en de verschillende branches te bekijken.

Back to top


Ik kan niet de training vinden die ik wil. Wat kan ik doen?

Bel ons alstublieft op 055 - 301 53 19 of stuur ons een e-mail. Onze deskundige opleidingsadviseurs staan voor u klaar.

Back to top


Waarin verschillen jullie als een trainingsbedrijf?

Het woord Excellent is meer dan alleen een naam. Het is een philosophy. Een training is pas succesvol als het aansluit bij uw natuurlijke stijl. Als u onze training doet, dan zit het gegoten. U zult onze trainingen uitlopen met het gevoel: ik kan het - en ik ga het doen ook! Onze training is interessant. De denkwijze is van vandaag – vol van voorbeelden uit uw branche. En het meest belangrijk – uw investering verdient u meerdere malen terug. We hebben een benijdenswaardig ROI record, leveren nieuwe klanten en laten onze klanten kosten besparen sinds 2003.

Back to top


Hoe bepalen jullie mijn natuurlijke stijl en die van mijn team?

Voor succesvolle in-company trainingen moeten we zoveel mogelijk weten over ieder individueel. We sturen een e-inventarisatie of spreken iedere deelnemer een uur in een persoonlijk gesprek. Hierna maken we de training op maat voor iedere deelnemer. We ontwikkelen dan voor bijvoorbeeld een introvert persoon instrumenten die voor hem of haar comfortabel voelen.

Back to top


Welke vaardigheden, talenten en ervaringen hebben jullie trainers?

Er zijn twee soorten trainers: diegene die praten en die met de - de voeten in de blubber staan. Onze trainers verkopen zelf iedere dag, onderhandelen en presenteren - omdat ze ervan houden en om ervan te leven. Al onze trainers runnen hun eigen succesvolle bedrijven en hebben jobs gehad in boardrooms in de top van de Nederlandse industrie, zoals Shell, Achmea en Pfizer. We hebben trainers met specialismen zoals media, logistiek, advertising, gezondheidszorg, overheid, industrie en ict. We bedienen alleen klanten met trainers met branche-ervaring en die gelijksoortige bedrijven heeft getraind in uw sector.

Back to top