Veel gestelde vragen

  1. Hoe boek ik een training?

  2. Welke trainingen bieden jullie aan?

  3. Wat voor soort training heb ik nodig?

  4. Wat is het verschil tussen een open training en een 'in company training'?

  5. Is jullie training geschikt voor mijn branche?

  6. Ik kan geen training vinden waar ik interesse in heb. Wat moet ik doen?

  7. Waarin verschillen jullie als een trainingsbedrijf?

  8. Hoe bepalen jullie mijn natuurlijke stijl en die van mijn team?

  9. Welke vaardigheden, talenten en ervaringen hebben jullie trainers?

 


Hoe boek ik een training?

We hebben twee verschillende trainingsopties voor jou. We bieden open trainingen, deze is perfect voor jou als je alleen of met een collega een training wilt volgen. Je volgt de training met verschillende mensen vanuit Nederland.

We bieden 'in company (in-house) training', als je een groep mensen hebt die dezelfde behoefte hebben en als je wilt dat een training bij jou op kantoor komt. Bel ons en vertel je opleidingswens. Vanuit ons gesprek zullen wij een gedetailleerd voorstel schrijven met een trainingsprogramma en een investeringsoverzicht. Je kunt ons bellen op 055 - 301 53 19 of mailen via ons contactformulier.

Back to top


Welke trainingen bieden jullie aan?

Wij zijn een trainingsbureau voor verkooptrainingen en we geven presentatietrainingen. We hebben echter een paar zeer slimme trainingskoppen, dus als je iets hebt wat hier buiten valt, leg het ons voor!

Back to top


Welke training heb ik nodig?

Als je het niet zeker weet, bel ons. We hebben een specifieke scan om het juiste opleidingsplan voor je uit te zoeken. Onze specialisten zullen jouw opleidingsbehoefte vertrouwelijk behandelen. Het meest handig is om een open training te volgen bij jou in de buurt.

Back to top


Wat is het verschil tussen een open training en een 'in company training'?

Voor open trainingen nodigen we maximaal 6 mensen uit vanuit diverse bedrijven. Onze evaluaties zijn buitengewoon goed – mensen zijn erg tevreden over de trainingen. Het voordeel van een open training is dat het goedkoper is dan 1 tot 3 van uw mensen getraind willen worden. Het is een mooie netwerkkans en je ontvangt veel inzichten over bedrijven die je tot klant wilt maken.

'In company training' is efficiënt wanneer je 4 of meer mensen wilt trainen. 'In company training' is geen standaard training, maar iedere training wordt op maat gemaakt voor jouw situatie, jouw markt, specifiek gericht op jouw mensen.

Back to top


Is jouw training geschikt voor mijn branche?

Onze trainingen zijn geschikt gemaakt voor alle branches in Nederland, voor kleinere startende ondernemingen tot multinationals zoals Shell. We trainen op alle lagen van overheidsinstellingen en hebben speciale tarieven voor non-profit organisaties.

Klik hier om onze klanten en de verschillende branches te bekijken.

Back to top


Ik kan niet de training vinden die ik wil. Wat kan ik doen?

Bel ons alsjeblieft op 055 - 301 53 19 of stuur ons een e-mail. Onze deskundige opleidingsadviseurs staan voor je klaar.

Back to top


Waarin verschillen jullie als een trainingsbedrijf?

Het woord Excellent is meer dan alleen een naam. Het is een philosophy. Een training is pas succesvol als het aansluit bij je natuurlijke stijl. Als je onze training doet, dan zit het gegoten. Je zult onze trainingen uitlopen met het gevoel: ik kan het - en ik ga het doen ook! Onze training is interessant. De denkwijze is van vandaag – vol van voorbeelden uit jouw branche. En het meest belangrijk – jouw investering verdien je meerdere malen terug. We hebben een benijdenswaardig ROI-record, leveren nieuwe klanten en laten onze klanten kosten besparen sinds 2003.

Back to top


Hoe bepalen jullie mijn natuurlijke stijl en die van mijn team?

Voor succesvolle 'in company trainingen' moeten we zoveel mogelijk weten over ieder individueel. We sturen een e-inventarisatie of spreken iedere deelnemer een uur in een persoonlijk gesprek. Hierna maken we de training op maat voor iedere deelnemer. We ontwikkelen dan voor bijvoorbeeld een introvert persoon instrumenten die voor hem of haar comfortabel voelen.

Back to top


Welke vaardigheden, talenten en ervaringen hebben jullie trainers?

Er zijn twee soorten trainers: diegene die praten en die met 'de voeten in de blubber staan'. Onze trainers verkopen zelf iedere dag, onderhandelen en presenteren, omdat ze ervan houden en om ervan te leven. Al onze trainers runnen hun eigen succesvolle bedrijven en hebben jobs gehad in boardrooms in de top van de Nederlandse industrie, zoals Shell, Achmea en Pfizer. We hebben trainers met specialismen zoals media, logistiek, advertising, gezondheidszorg, overheid, industrie en ict. We bedienen alleen klanten met trainers met branche-ervaring en die gelijksoortige bedrijven heeft getraind in jouw sector.

Back to top