Coronavirus - Vragen en antwoorden

In verband met het coronavirus ontvangen we veel vragen over de doorgang van trainingen. Vandaar dat we een speciale e-mail hebben gelanceerd met daarop de antwoorden op de meest gestelde vragen en het beleid dat we voeren.

Ik heb me ingeschreven voor een training die van start gaat in de komende weken (tot 1 juni). Gaat mijn training door?

In navolging van de update vanuit de overheid omtrent het coronavirus hebben we als Excellent besloten alle fysieke trainingen tot 1 juni niet door te laten gaan. Trainingen tot 1 juni worden daarom omgezet naar digitale trainingen die live worden verzorgd door een trainer op afstand. We kunnen namelijk niet voorspellen welke kant de coronacrisis zich op beweegt en we hebben de gezondheid van onze trainers, collega’s en cursisten hoog in het vaandel staan. Er is niets belangrijkers dan onze gezondheid waardoor we als Excellent onze verantwoording nemen in het verder indammen van het coronavirus.

Hoe werkt een digitale training?

Een digitale training is een reguliere groepstraining die je digitaal kunt bijwonen. Je kunt vanuit huis live de les volgen, waarbij de trainer zijn/haar scherm live met jou kan delen. De trainingen worden in kleine groepen (van vier tot acht deelnemers) verzorgd, waardoor voldoende ruimte voor vragen en interactie is. Van tevoren ontvang je het lesmateriaal om direct digitale notities te kunnen maken. Je hebt enkel een computer met internet en audio nodig (optioneel een camera), waarbij de spreker het grootst in beeld staat. Uiteraard voorzien we je van alle belangrijke informatie, zodat je geheel zorgeloos kunt deelnemen aan de digitale training. Mocht je buiten de gangbare trainingen om vragen hebben dan kunnen we altijd persoonlijke begeleiding bieden per telefoon, Skype of Facetime. 

Welke trainingstijden worden gehanteerd?

Om digitale trainingen op een aangename wijze te laten plaatsvinden hebben we besloten om een gangbare trainingsdag (van 9.00 – 17.00 uur) om te zetten naar twee sessies, verspreid over twee dagen, van ieder 4 uur met een pauze (van 30 minuten) tussendoor. Sessies kunnen daardoor worden ingepland in de ochtend of middag. Bovendien plannen we dan maximaal één trainingssessie per dag, waardoor je op een juiste wijze de gewenste kennis kunt opdoen. 

Ik heb de voorkeur voor een fysieke training. Kan ik mijn inschrijving verzetten?

Wanneer je de voorkeur hebt voor een fysieke training dan is het zeker mogelijk je inschrijving te verplaatsen naar een later moment (in ieder geval minimaal vanaf 1 juni). Aangezien op dit moment nog niet bekend is vanaf welk moment we weer fysieke trainingen kunnen verzorgen zetten we je inschrijving voorlopig op on hold. Zodra bekend is vanaf welke week we weer op een verantwoorde wijze fysieke trainingen kunnen gaan verzorgen nemen we persoonlijk contact met je op om een nieuwe trainingsdatum in te plannen. Zo kun je alsnog op relatief korte termijn de gewenste kennis opdoen. 

Ik heb me ingeschreven voor een training na 1 juni. Gaat mijn training door?

Wanneer de overheid vanaf 1 juni een ‘go’ geeft op het weer verantwoord kunnen verzorgen van fysieke trainingen dan gaan we zeker weer van start. Mochten de maatregelen rondom het coronavirus toch worden verlengd dan plannen we graag in overleg geheel kosteloos een nieuwe trainingsdatum voor je in of kunnen we overgaan tot een digitale training.

Ik wil graag een training volgen. Kan ik me nog inschrijven voor een training?

Het is zeker mogelijk om je in te schrijven voor trainingen. Alle trainingen tot 1 juni worden digitaal verzorgd. Alle trainingen vanaf 1 juni zullen na een ‘go’ vanuit de overheid wederom klassikaal bij ons op locatie worden verzorgd. Blijf je dus gerust inschrijven voor een van onze trainingen, zodat je op korte termijn de gewenste kennis kunt opdoen.

Wil je meer rendement uit je proces?

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of telefonisch via 055 - 301 53 19.

Overzicht Volgende

Neem contact met ons op

Mis het niet...

Onze experts verzamelen wekelijks de laatste commerciele adviezen. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Categorieën