Over Excellent

Plussen in uw sales DNA laten u excelleren

Sales training is onmisbaar wanneer u commercieel future-proof wilt zijn. Want alleen ijzersterke sales laat uw bedrijf excelleren. We zien het dan ook als onze missie om met onze excellente sales training, sales management en verkooptraining het sales DNA van uw bedrijf te verrijken met plussen. Plussen die uw salesgenen versterken en gedragsverandering realiseren waarmee u verder komt. Onze passie voor sales steken we niet onder stoelen of banken. We delen onze passie met u. We laten u ervaren welk verschil eersteklas sales management kan maken in het sales DNA van uw bedrijf en in uw bedrijfsresultaten.

De plus van Excellent

Ons logo is niet zomaar een logo. Het is de plus van Excellent; de plus waar ons sales management om draait, waar we in geloven en waarmee we u willen inspireren. Zeg nou zelf, u wilt toch ook profiteren van snelle groei en een future-proof status? 

Eersteklas salestrainers, eersteklas sales DNA

Excellent heeft een eigen corps aan salestrainers. Dit zijn change agents, scherpe professionals met jarenlange werkervaring bij de vijf topinstituten van Nederland. Zij inspireren u met impactvolle sales training, sales management en verkooptrainingen. Die impact voelt u direct, het is de eerste plus in uw salesgenen. U zet visie om in actie. 

Excellente werkwijze: effectief sales management

We houden van het salesspelletje en ons enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat ziet u niet alleen terug in onze sales trainingen, maar ook in onze aanvullende dienstverlening. Voordat onze salestrainers aan de slag gaan, ontcijferen we het DNA van uw bedrijf en verrijken het vervolgens met materiaal dat uw bedrijf future-proof maakt. Om dat te bereiken kijken we in het hart en in het hoofd van u en uw bedrijf; waar gelooft u in en waar wilt u naar toe? Daar passen we onze dienstverlening op aan.

We stellen kritische vragen, lopen mee en zijn het soms niet met u eens. We zetten u aan het denken en komen samen met u tot inzichten. Dit leidt vaak tot inspirerende en confronterende intakes. Let maar op, dat intakegesprek maakt u nieuwsgierig. Eager om uw sales DNA te versterken met onze sales training, sales management en verkooptraining en strategische consultancyprogramma’s. Samen zetten we in op strategie en cultuur. Dat maakt dat we met effectief sales management veel meer realiseren dan alleen ijzersterke salesgenen. De plussen in het sales DNA maken u future-proof zodat u uw ambities waar kunt maken.

Wat zijn uw ambities?

We verreiken graag het sales DNA van uw bedrijf. Onze excellente sales training, sales management en verkooptrainingen en strategische consultancyprogramma’s laten u uw ambities waarmaken en maken u future-proof.