Over Excellent

Plussen in je sales-DNA laten je excelleren

Salestraining is onmisbaar wanneer je commercieel future-proof wilt zijn. Want alleen ijzersterke sales laat jouw bedrijf excelleren. We zien het dan ook als onze missie om met onze excellente salestraining, salesmanagement en verkooptraining het sales-DNA van jouw bedrijf te verrijken met plussen. Plussen die je salesgenen versterken en gedragsverandering realiseren waarmee je verder komt. Onze passie voor sales steken we niet onder stoelen of banken. We delen onze passie met jou. We laten je ervaren welk verschil eersteklas salesmanagement kan maken in het sales-DNA van jouw bedrijf en in je bedrijfsresultaten.

De plus van Excellent

Ons logo is niet zomaar een logo. Het is de plus van Excellent; de plus waar ons salesmanagement om draait, waar we in geloven en waarmee we jou willen inspireren. Zeg nou zelf, je wilt toch ook profiteren van snelle groei en een future-proof status? 

Eersteklas salestrainers, eersteklas sales-DNA

Excellent heeft een eigen corps aan salestrainers. Dit zijn change agents, scherpe professionals met jarenlange werkervaring bij de vijf topinstituten van Nederland. Zij inspireren jou met impactvolle salestraining, salesmanagement en verkooptrainingen. Die impact voel je direct, het is de eerste plus in je salesgenen. Je zet visie om in actie. 

Excellente werkwijze: effectief salesmanagement

We houden van het salesspelletje en ons enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat zie je niet alleen terug in onze salestrainingen, maar ook in onze aanvullende dienstverlening. Voordat onze salestrainers aan de slag gaan, ontcijferen we het DNA van jouw bedrijf en verrijken het vervolgens met materiaal dat jouw bedrijf future-proof maakt. Om dat te bereiken kijken we in het hart en in het hoofd van jou en jouw bedrijf; waar geloof je in en waar wil je naar toe? Daar passen we onze dienstverlening op aan.

We stellen kritische vragen, lopen mee en zijn het soms niet met je eens. We zetten je aan het denken en komen samen met jou tot inzichten. Dit leidt vaak tot inspirerende en confronterende intakes. Let maar op, dat intakegesprek maakt je nieuwsgierig. Eager om jouw sales-DNA te versterken met onze salestraining, salesmanagement en verkooptraining en strategische consultancyprogramma’s. Samen zetten we in op strategie en cultuur. Dat maakt dat we met effectief salesmanagement veel meer realiseren dan alleen ijzersterke salesgenen. De plussen in het sales-DNA maken je future-proof zodat je jouw ambities waar kunt maken.

Wat zijn jouw ambities?

We verreiken graag het sales-DNA van jouw bedrijf. Onze excellente salestraining, salesmanagement en verkooptrainingen en strategische consultancyprogramma’s laten jou jouw ambities waarmaken en maken je future-proof.