Sales Coach

Kom je vaak tijd tekort, gaan veranderingen te traag, moeten er ingrijpende acties plaatsvinden of zijn problemen onoplosbaar? Juist dan excelleren wij. 

Wij besparen je tijd én faciliteren groei  

Tijd is het meest schaarse goed. Jouw tijd managen we door groei te faciliteren. Dat kunnen we omdat we doeners zijn met een enorme database aan denkkracht en al jaren samenwerken met technologiebedrijven. 


 Excellent is dé groeipartner voor het verkoopmanagement

We hebben een intensieve relatie met Nederlands beste topmanagers. Ons netwerk bestaat uit CEO, COO, CFO, en CCO professionals. Deze kun je allemaal inzetten in directies en in verkoopteams. Ook leveren we programmamanagers of procesmanagers in complexe trajecten.

Ontdek hoe groei leuker en makkelijker wordt dankzij sterke sales- en marketing professionals

Neem contact op

Wil je weten welke resultaten een Interim Sales Coach bij jóuw organisatie kan boeken? Neem dan contact op of mail ons >>


Groeien is fantastisch, maar het gaat niet vanzelf

Een verbouwing van een winkel is iets heel anders dan op de winkel passen. En ingrijpende acties doorvoeren, dat is wat wij doen. Wij richten je commerciële organisatie in en zorgen voor de gewenste groei.

Je wilt je bedrijf naar een volgend niveau tillen

Maar je komt niet toe aan het ontwikkelen van nieuwe strategieën, verbeteren van processen en bottlenecks oplossen. Je dagen zijn gevuld met operationeel werk en brandjes blussen. Dat frustreert je. Want managen zou niet moeten voelen als een drukke, stressvolle baan – dat is niet waarom je deze job hebt gekozen. 

Je zou meer tijd willen hebben 

Eén dag of misschien zelfs een paar dagen in de week dat alles even níet van jou afhangt, dat de boel gewoon doordraait, zodat jij tijd kunt besteden aan de groei van je bedrijf.

Je wilt betere resultaten boeken

Je wilt plannen maken, ontwikkelingen in gang zetten en brainstormen over nieuwe producten of diensten … de dingen die wél verschil maken. Je wilt beter resultaten boeken.

Je geniet te weinig van successen

Maar dat gaat niet gebeuren. Niet zolang je te weinig tijd hebt voor jouw team. Niet zolang jijzelf nodig bent om beslissingen te nemen. En niet zolang problemen in je bedrijf om jouw inbreng vragen. 

Bij Excellent helpen we met die verandering

Om daar verandering in te brengen, moet je iemand inschakelen die met je boven je bedrijf hangt. Je moet leren om een expert in te schakelen op gebieden waar jij energie verliest. Dat betekent dat je de keuze maakt dat te doen waar de grootste toegevoegde waarde voor je bedrijf ligt. Zodat je wél de groei van je bedrijf kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Dat heeft te maken met mindset, maar ook met een methodische benadering van bedrijfsgroei op alle fronten: 

 • Van profilering tot branding - met een effectieve communicatie met klanten als resultaat;
 • Een werkende integrale marketing- en salesstrategie op het gebied van social media;
 • Van marketing tot sales zodat je meer leads hebt van hoge kwaliteit; 

 Er zijn genoeg mensen die zien dat dingen anders moeten. En meestal maar weinig die daarnaar durven handelen.

Wij realiseren en optimaliseren verandering. Door mee te denken en mee te doen.


Een Interim Sales Coach van Excellent ...

Vergroot de slagvaardigheid van de sales organisatie direct met:

 • Hoger hitrates omdat verkoopgesprekken effectiever zijn; 
 • Integratie van Social Media in de verschillende stappen van het koop/verkoopproces;

Een Interim Sales Coach geeft je passende oplossingen en de optimale combinatie van kennis, niveau en karakter:

 • Van delivery tot customer satisfaction, met als gevolg dat iedere klant jaarlijks twee extra klanten levert;
 • Van sales tot social media oplossingen die in je CRM geïntegreerd zijn.

We hebben hart voor jouw zaak

Een interim manager helpt je je strategische doelen te bereiken, het oplossen van crises, het managen van een groot verandertraject, een fusie rond krijgen of tijdelijk het fort versterken.


 Waarom een Sales Coach?

 • Jouw team heeft meer tijd en focus om aan de organisatie te werken;
 • De huidige commercieel directeur is niet beschikbaar, of je wilt meer tijd om een geschikte nieuwe commercieel directeur te vinden;
 • Het nemen van lastige beslissingen is moeilijker voor medewerkers die al langere tijd bij je werken. Een interim commercieel directeur is gewend aan het doorvoeren van veranderingen;
 • Een interim professional kan als geen ander de neuzen de juiste kant op krijgen;
 • Een interim kijkt fris tegen bestaande materie en complexiteit van commerciële teams aan.

Samen groei je sneller

In dit groeiprogramma bouw je een krachtige basis waarmee jouw MT moeiteloos meters maakt en het potentieel van je bedrijf volledig benut. Doe je voordeel met onze Interim Sales Coaches.


 Excellent bestaat uit een team van ervaren en gepassioneerde sales professionals. Zij hebben hun sporen verdiend als (interim) commercieel directeur.

Een Interim Commercieel Directeur van Excellent brengt een schat aan kennis, kunde en ervaring mee uit eerdere projecten. Onze gemene deler is de grootst mogelijke passie voor commercie en 100 procent focus op commerciële resultaatverbeteringen. Kortom, we zijn professionals die beschikken over een hands-on aanpak gericht op direct resultaat.


Voldoen jullie aan de voorwaarden? Mis het niet en bel voor een afspraak of vul het formulier in.

Ben je benieuwd naar wat een Interim Sales Coach voor jouw bedrijf kan doen?

Neem dan contact op of mail ons >>

Je zit dan nergens aan vast, we nemen contact met je op om zeker te weten dat nu het juiste moment is voor jouw instap. Alleen dan kunnen we jou en je team optimaal helpen.