E-learning en online trainingen voor bedrijven

Meer dan 50 online verkooptrainingen en salesmanagement trainingen gericht op jouw ontwikkeling. Ontworpen door ervaren teams van ervaren verkooptrainers, onderwijskundigen en salesmanagement trainers en altijd op basis van wetenschappelijk onderzoek. 

Voor jezelf, jouw team ... of het hele bedrijf. Voor elke doelgroep en op elk leerniveau.

Inloggen deelnemers --->

We kunnen je hele bedrijf vandaag nog laten leren

Onze online trainingen noemen we leerreizen en zijn een wezenlijk onderdeel van onze High Impact concept. De kennisbasis wordt gelegd in de online omgeving waardoor we in de fysieke training alle aandacht kunnen besteden aan het oefenen van gespreksvaardigheden voor verkoopmanagers en salesmensen. Tussen alle trainingsdagen in vinden online support sessies plaats waarin praktijkcases centraal staan.

Na het afronden van een leerreis ontvangt het team een certificaat wat de deelnemers op hun LinkedIn profiel kunnen plaatsen.

Verbeter je vaardigheden

  • met kansrijke klanten afspraken maken met social selling
  • behoeftebepaling 3.0 met SPORRT®
  • grotere trajecten verkopen 
  • afsluiten anno nu
  • omgaan met bezwaren
  • onderhandelen
  • ...en nog veel meer

E-coaching voor bedrijven en individuen

Aan de hand van een Scan vooraf, inspirerende eLearnings en slimme en aantrekkelijke online oefeningen leggen deelnemers een kennisbasis. Hierdoor zijn ze nog sneller in staat om aangereikte handvatten in de praktijk toe te passen.

Inzicht voor het management via het bedrijfsdashboard

De voorgang en de coachdoelen zijn voor verkoopmanagers inzichtelijk via een online monitor. Op deze manier kunnen de verkoopmanagers hun salesmensen beter begeleiden en inspelen op hun ontwikkelbehoefte.