204.935 Tevreden cursisten
Winnaar Trainers Award 2022 en 2023
20+ jaar Experts in commerciële groei

STAP IN EXCELLENT

STAP-subsidie

Ook bij ons krijg je € 1000 euro korting!

Excellent heeft het NRTO keurmerk en daarom zijn wij door DUO geselecteerd als één van dé trainingsinstituten waar iedereen zijn eigen STAP-Budget mag inzetten. Hierdoor kun je zelfs sommige van onze trainingen en e-SPORRT e-learnings volledig kosteloos volgen! Ook trainingen die het budget overschrijden worden gedeeltelijk gefinancierd door STAP. Er staat je dus niets meer in de weg om zelf de regie over jouw eigen ontwikkeling te pakken.

Vergroot je kansen

Wat is STAP?

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Vanaf 1 maart 2022 is de STAP-regeling ingegaan. Iedereen krijgt een persoonlijk budget van €1000,- om te investeren in scholing en ontwikkeling. Het is in de plaats gekomen van de fiscale aftrek van scholingskosten. Goed om te weten is dat dit budget incl. BTW is. De Rijksoverheid wil met het STAP-Budget voor zowel werkenden als werkzoekenden de kansen op te arbeidsmarkt verbeteren. Zo vergroten zij de kans voor werkenden om een baan te behouden, door te groeien of een nieuwe baan te vinden.
Iedereen krijgt een persoonlijk budget van €1000,- (incl. BTW) om te investeren in scholing en ontwikkeling. Dit geldt ook als je een opleiding of training bij Excellent Trainingen wilt volgen.

Waar moet je aan voldoen om in aanmerking te komen?

  • Je hebt dit jaar nog niet eerder gebruik gemaakt van STAP.
  • Je moet 18 jaar of ouder zijn.
  • Je mag geen AOW ontvangen. Je werkt in loondienst, bent ondernemer of werkzoekende.
  • Je ontvangt op dit moment nog geen andere financiering zoals bijvoorbeeld een studiefinanciering of tegemoetkoming in de schoolkosten.
  • De training moet in het STAP-scholingsregister staan.
  • Je bent nog niet gestart met de training op het moment dat je het STAP-budget aanvraagt, maar je start wel minimaal 4 weken nadat je het hebt aangevraagd. (Uiterlijk voor 30 september)
Vraag direct subsidie aan

In 5 stappen naar je STAP-budget

Alles over STAP

Welke training past bij jou?

Check het overzicht

Ga

Twijfel je over de juiste training?

Bel ons gerust

Leer van de successen van andere deelnemers en stel onbeperkt je vragen aan hen en ons team! Wij staan dagelijks voor je klaar om je te helpen bij jouw online salesvraagstukken.

Netwerken in grote groepen

Ontmoet accountmanagers in je regio, branche en/of niveau in de Excellent groepen! Start je eigen groep of neem deel aan een bestaande groep om makkelijk en snel mensen te leren kennen die goed bij je passen.

Netwerken in gesloten kring

Breid je netwerk uit met inspirerende accountmanagers!

Ontdek jouw groeipotentieel

Optimaliseer conversie door een verkooptraining of management training of kies voor onze Sales Coaches.

Meer klanten en omzet?

Download onze gratis snelreaders!

Bekijk e-books