Verkooptraining

Leren en Adviseren tijdens een verkooptraining

Ben je een sales consultant en wil je graag jouw expertise in de B2B markt vergroten? Bereid je voor op een commerciële groeiboost met de verkooptrainingen van Excellent Commerciële Trainingen. Ontwikkel jouw kennis en vaardigheden met een verkooptraining of managementtraining. Dit doen wij door je te inspireren met de meest waardevolle verkooptechnieken en je commercieel klaar te stomen voor de sales van de toekomst!

Tijdens onze verkooptrainingen inspireren we sales consultants, accountmanagers en ervaren sales professionals met waardevolle inzichten en oefeningen. Wordt doormiddel van een verkooptraining van Excellent ondergedompeld in de mogelijkheden hoe jij meer uit jouw sales kunt halen. Benieuwd welke training bij jouw leerwensen past? Neem contact met ons op via 055 – 301 53 19!

Ontdek onze verkooptrainingen:Verkooptraining

Verkooptraining: op deze pagina hebben we de trainingen van Excellent Commerciële Trainingen voor je op een rijtje gezet. Onze trainingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van B2B sales consultants. Niet alle producten en diensten verkoop je op dezelfde manier. De verkooptechniek verschilt:

  • Bij transactiegerichte verkoop draait het om het momentum
  • Bij complexe klantvragen past ‘Consultative Selling’ 
  • Bij het realiseren van accountgroei en klantcontacten uitbouwen

Daarom zijn onze verkooptrainingen ontwikkeld en worden ze gegeven door sales professionals uit het werkveld. Om zo de kwaliteit en de toegevoegde waarde te garanderen.

B2B-markt gerichte verkooptraining van Excellent

Elke verkooptraining van Excellent is specifiek afgestemd op de Business-To-Business markt. Ze zijn ontwikkeld door sales professionals die jarenlang ervaring hebben in deze markt. Door de samenwerking met onze klanten hebben wij een eigen methode ontwikkeld. Een perfecte combinatie van praktische toepasbaarheid, bewezen methodieken en afgestemd op de branche en de individuele organisatie.

Onze verkooptrainingen zijn praktijkgericht en leren je het optimale te halen uit jouw verkoopgesprekken. Voor sales consultants die met de toekomst meegaan en willen groeien in het voeren van gestructureerde online verkoopgesprekken, hebben wij de verkooptraining Training Virtual Selling. Deze verkooptraining is gebaseerd op Excellent’s SPORRT® -verkooptechniek. Hierop kun je jaren doorborduren, krijg je meer plezier in je verkooppraktijk en ben je slagvaardiger en effectiever in je salesproces.

Voor de sales consultants die zich focussen op voeren van effectieve telefoongesprekken, hebben wij de Training Telefonische Acquisitie ontwikkeld. Je ontvangt praktische tools en ontwikkeld handige skills waarmee je kansrijke potentiele klanten in je agenda krijgt. Past het niet bij jouw leerwensen? Bekijk dan een van onze andere verkooptrainingen zoals: Commerciële Vaardigheden, Sales Activiteiten Management of Verkoop binnendienst.

Waarom is een verkooptraining zo belangrijk?

Tijden veranderen en klanten dus ook. Je wilt met jouw verkoopproces continue laten aansluiten op het inkoopproces van je potentiele klant. Het is logisch dat je daarom je verkoopvaardigheden moet blijven ontwikkelen naar de meest up-to-date technieken. Wil je jouw scoringsratio duurzaam laten groeien? Volg dan onze verkooptraining Niveau 1. Sales Training en ervaar de kracht van de SPORRT®- groeiformule. Tijdens onze 3-daagse training ontwikkel je een bouwplan van jouw verkoopgesprek en kun je gestructureerd jouw verkoopproces inrichten.

Tijdens onze verkooptrainingen besteden we veel aandacht aan oefeningen in groepsverband en persoonlijke feedback. Hierdoor kunnen deelnemers zich persoonlijk ontwikkelen, maar ook elkaar hierin stimuleren.

Verkooptraining incompany en maatwerk

Excellent biedt verkooptrainingen die geheel op maat verzorgd worden. Wij bieden zowel in-company trainingen als maatwerktrainingen. Wil je jouw sales team een groeiboost geven? Wij zien dat het effectief is wanneer een team samen een verkooptraining volgt, zodat iedereen dezelfde methode aanleert en gebruikt. En het zal de totale resultaten positieve verbeteren.

De incompany of maatwerk verkooptraining wordt specifiek afgestemd op de producten of diensten die door jouw organisatie worden verkocht. Ook wordt de focus gelegd op de gewenste leerdoelen vanuit jouw organisatie. Boek onze Verkooptraining Incompany en geef jouw salesteam een groeiboost. Neem contact met ons op via 055 – 301 53 19 en wij bekijken graag samen hoe we een incompany verkooptraining het best kunnen afstemmen op jouw wensen.