Incompany en Maatwerktrainingen

Wil je met jouw team of gehele organisatie aan de slag met een sales training of een management training? Wij verzorgen al onze trainingen ook in-company. Het voordeel van in-company trainingen is dat we de training helemaal toe kunnen spitsen op jouw organisatie. Daarnaast is een in-company training zeer voordelig wanneer je meerdere medewerkers op wilt leiden in sales en/of management.

Als je met ons een ontwikkeltraject bouwt of een academie, dan bereik je meer dan alleen je commerciële doelen. Je commerciële cultuur groeit. Dit zorgt ervoor dat prospects sneller voor je kiezen en garandeert duurzame impact in je organisatie. Hoe maken wij dit waar? 

Dit zijn de 5 Excellent stappen:

  1. Ontdekken. Begrijpen van de organisatie, zakelijke ambities, cultuur en uitdagingen
  2. Plotten. Vereiste commerciële gedrag plotten en zicht op de momenten van de waarheid (afbreukmomenten) 
  3. Co-creatie. Jullie team bepaalt de richting, Excellent bouwt een traject met duurzaam effect
  4. Trainen. We kenmerken ons door de mix van: complimenteren, positieve confrontatie en scherpe individuele focus 
  5. Sturen. Iedere organisatie is anders, daarom meten we en realiseren jouw targets door bij te sturen

Indrukwekkend verkoopresultaat

Om commercieel future-proof te worden, kun je kiezen uit incompany trainingen of maatwerk. Het verschil lees je hier Incompany vs Maatwerktrainingen.

Of ben je benieuwd hoe we indrukwekkend verkoopresultaat realiseren? Ontdek onze heilige graal, onze werkwijze.

Advies nodig?  

Onze in-company trainingen zijn altijd maatwerk en toegespitst op de context van jouw organisatie en branche. Bel ons om te bespreken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Ons telefoonnummer is 055 - 301 53 19 en per mail zijn we te bereiken via info@excellenttrainers.nl. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.